Mierea de Manuka MGO 250+ este un produs premium, recunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene si benefice pentru sanatate. Obtinut din nectarul florilor de Manuka (Leptospermum scoparium) din Noua Zeelanda, aceasta miere contine un nivel garantat de metilglioxal (MGO), un compus activ cu efecte puternice asupra sistemului imunitar si digestiv.
Beneficii:
Mod de utilizare:
Se consuma 1-2 lingurite pe zi, simplu sau adaugat in ceai, iaurt ori smoothie. Poate fi aplicata si extern pentru ingrijirea pielii.
Pentru cine este recomandata?
Pentru persoanele care doresc sa-si intareasca sistemul imunitar, sa sustina sanatatea digestiva si sa beneficieze de proprietatile unice ale mierii de Manuka.
MGO™, factorul unic al mierii de Manuka, este o componenta terapeutica ce indica puterea antibacteriana a acestui produs apicol. Proprietatile antibacteriene sunt cu atat mai mari cu cat nivelul MGO™ este mai mare.
MGO™ este marca inregistrata, iar doar mierea testata in mod independent de catre laboratoarele certificate si autorizate din Noua Zeelanda poate purta aceasta eticheta. Astfel avem:
Mierea MGO™ 100+ – Nivel de intretinere
Este indicata pentru sustinerea sistemului imunitar in afectiuni usoare si de scurta durata (raceli, dureri de gat etc.).
Mierea MGO™ 250+ – Nivel util
Este indicata pentru tratarea infectiilor cu microorganisme bacteriene si fungice. Se recomanda un tratament cu 3-4 lingurite de miere pe zi, urmat de un tratament de mentinere cu 1 lingurita pe zi.
Mierea MGO™ 400+ – Nivel extra cu activitate ridicata
Se recomanda mai ales in cazul afectiunilor acute sau cronice, care nu au fost tratate anterior si care sunt rezistente la tratamente.
Mierea MGO™ 550+ – Nivel superior cu activitate foarte ridicata